Bedrijfsfilosofie

Oog voor hygiëne, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen.

Polskamp Meat Industrie is één van de schakels in een keten die begint bij de boer en eindigt bij de consument. Het bedrijf ontleent haar bestaansrecht aan het feit dat er zonder compromissen wordt gestreefd naar de productie van kwalitatief hoogwaardig kipseparatorvlees, 3 millimeter ‘baader’ vlees, kippenvet en magere kippenvellen. Eerlijkheid, zorgvuldigheid, veiligheid en oog voor welbevinden van de klant, consument én medewerker zijn van begin af aan speerpunten geweest.

Het bedrijf is van betekenis voor haar leveranciers en afnemers vanwege het feit dat gestreefd wordt naar dienstverlening op een hoog niveau, optimale verwaarding van grondstoffen, eerlijkheid in elke vorm van samenwerking en kwaliteit zonder compromissen.

De excellente kwaliteit van onze producten bereiken we door de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht te nemen bij inkoop, transport, verwerking en opslag. Hygiëne en kwaliteit zijn dan ook sleutelwoorden in onze bedrijfsfilosofie.

Om voorop te kunnen blijven lopen investeert Polskamp Meat Industrie voortdurend in verbetering van haar processen. Een betrokken directie combineert innovatie en moderne technieken met gezond boerenverstand.