Het bedrijf

Polskamp Meat Industrie: een korte introductie.

Een vader, zijn twee zonen en een groep toegewijde medewerkers vormen de basis voor Polskamp Meat Industrie. Het familiebedrijf in een notendop:

  • Twee Nederlandse vestigingen, één in Ermelo en één in Harskamp
  • Vier productielijnen voor de productie van onder andere kipseparatorvlees,
    3 millimeter baadervlees, magere kippenvellen en kippenvet
  • Zes verpakkingslijnen, geschikt voor het verpakken en invriezen (middels shockfreezers) van diverse producten in diverse verpakkingsvormen
  • Een eigen vrieshuis met een opslagcapaciteit van plm. 5.000 ton product
  • Een modern wagenpark waarmee we onze eigen transport verzorgen

Het bedrijf heeft momenteel 80 medewerkers in vaste dienst. Een groot aantal vaste medewerkers is inmiddels al meer dan 12,5 jaar of 25 jaar in dienst. Onze medewerkers leveren samen met de directie een belangrijke bijdrage aan de continuïteit en het succes van het bedrijf.